Odpowiemy na pytania: Czym jest probiotechnologia?
Jaki jest wpływ zastosowania preparatów mikrobiologicznych na plonowanie roślin i odchów zwierząt?
Jak pożyteczne mikroorganizmy wpływają na nasze zdrowie?
Termin: 18 marca 2021 r., godz. 10:00
Rejestracja:
Serdecznie zapraszamy!
Program konferencji:
9:30-10:00 Rejestracja
10:00-10:15 Powitanie uczestników,
dyrektor KPODR w Minikowie
10:15-11:00 Probiotechnologia dla innowacyjnego i naturalnego rolnictwa.
Sławomir Gacka – Prezes Zarządu ProBiotics Polska Sp. z o. o.
11:00-11:30 Praktyczne aspekty zastosowanie pożytecznych mikroorganizmów w uprawach polowych i chowie bydła.
Ryszard Stanek – rodzinne gospodarstwo rolne, Sokolniki oraz Kujawskie Centrum Mikroorganizmów
11:30-11:45 Przerwa
11:45-12:15 Teoria a praktyka w stosowaniu nowoczesnych metod biostymulacji pszenicy i rzepaku.
Bartosz Spychalski – gospodarstwo rolne, uprawy i chów trzody
12:15-12:45 Pożyteczne mikroorganizmy w zagrodzie, domu i dla naszego zdrowia.
Marek Brunka – Regionalne Centrum Mikroorganizmów Brunka Natural
12:45-13:00 Dyskusja
Anna Mońko-Łanucha KPODR w Minikowie
13:00 Zakończenie konferencji
osoba do kontaktu: Anna Mońko-Łanucha
mail: anna.monko@kpodr.pl
tel.: 695 423 700