17 i 18.02 - bezpłatne szkolenie drobiarskie: eksperci z USA
Polskie drobiarstwo jest pogrążone w największym kryzysie od wielu lat. Głównym tego powodem są – rzecz jasna – epidemia Covid-19 oraz epizoocja grypy ptaków. Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz podjęła wiele inicjatyw, których celem była pomoc uczestnikom rynku drobiarskiego. Ciągle mamy jednak wrażenie, że drobiarska społeczność oczekuje wsparcia. Bardzo często najlepszym sposobem pomocy profesjonalnym producentom i przedsiębiorstwom jest systematyczne dostarczanie najnowszej wiedzy, aktualnych informacji. Wierząc głęboko w skuteczność takiego podejścia chcemy Państwu zaoferować całkowicie unikalne wydarzenie.
Dzięki partnerskim kontaktom Krajowej Izby Producentów Drobiu i Pasz z amerykańską organizacją U.S. Soybean Export Council mamy przyjemność zaprosić Państwa na wyjątkowe seminarium. Podczas tłumaczonych symultanicznie na język polski warsztatów, wybitni amerykańscy specjaliści podzielą się z nami najnowszą wiedzą dotyczącą żywienia drobiu, informacjami o najskuteczniejszych technikach zarządzania produkcją, zdradzą nam sposoby na osiągnięcie przewagi konkurencyjnej. Nie zabraknie także aktualnych informacji o rynku drobiu i jaj w Polsce wraz z prognozami kształtowania się cen i popytu na produkty drobiarskie.
Szczegółowy program seminarium znajdą Państwo tutaj > 2021_02_15_US Soy and KIPDIP Virtual workshop Program (2)
Spotkanie odbędzie się na platformie ZOOM (aktywny link pozwalający na zarejestrowanie swojego uczestnictwa w tym wydarzeniu znajduje się TUTAJ). Po zakończeniu procesu rejestracji otrzymają Państwo link aktywacyjny do spotkania na zoomie.
Zapraszamy do bezpłatnego udziału!
Źródło: KIPDIP