#karpiujemy – konferencja inauguracyjna kampanii wizerunkowej PTRyb i MRiRW
Celem kampanii jest popularyzacja jedzenia karpia ze względu na jego liczne walory smakowe i zdrowotne. Wspólnie odkrywajmy karpia na nowo!
Prelegenci:
- Andrzej Lirski, prezes Polskiego Towarzystwa Rybackiego,
- Jerzy Śliwiński, wiceprezes Polskiego Towarzystwa Rybackiego,
- Agnieszka Andruszewska, wiceprezes Polskiego Towarzystwa Rybackiego, Zarząd Dóbr Smolin – Gospodarstwo Rybackie,
- Mirosław Cieśla, sekretarz Zarządu Polskiego Towarzystwa Rybackiego,
- Anna Pyć, PUSTELNIA – Gospodarstwo Rybackie,
- Magdalena Nowicka, creative head, agencja about ad,
- Adrianna Marczewska, szef kuchni, autorka przepisów.
Agnieszka Borysiuk, dziennikarka, moderator dyskusji.
Poniżej zapis konferencji inaugurującej akcję #karpiujemy, która odbyła się 9 listopada.
Serdecznie zapraszamy do obejrzenia!